Post by nontlawnhiptime on Mar 1, 2022 11:52:10 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dropdom - Jewel Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dropdom - Jewel Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu koda ģeneratora marķieri ▞▞▞
▞▞▞ Dropdom - Jewel Blast 2022 version ▞▞▞
Lieliski. Tomēr šķiet, ka P20 Lite tas darbojas nedaudz savādāk. Citos tālruņos rezultāts pieaug ļoti ātri. Uz P20 lite ļoti lēni. Mēs mainījām spēlētājus un tālruņus, un joprojām šķiet ļoti grūti iegūt labu rezultātu uz P20. Varbūt nejauša sēkla atšķirīga vai nejauša. Bet es nesūdzos, ka P20 lite ir manas sievas tālrunis un turpina uzvarēt ar manu Sony
akli
ড্রপডম - জুয়েল ব্লাস্ট ধাঁধা oiq
Spēles laikā reklāma tiešām nav laba, lūdzu, mēģiniet to noņemt.
Šī spēle ir mainījusies uz sliktāko pusi, tā kādreiz bija tik jautra un patīkama, bet, tā kā citi komentāri, lietas ir mainījušās un tā vairs nav jautra... Es izdzēsu šo spēli pēc apmēram 2 gadiem...
Tas ir jautri, lai vienkārši nogalinātu laiku. Tā ir laba domātāju spēle.
Nav absolūti nekādu iestatījumu opciju, tāpēc es nevaru atspējot šausmīgās skaņas. Es nekad neesmu redzējis spēli bez skaņas atspējošanas iespējas. Es domāju, ka tas varēja būt jautri, bet es nevaru to spēlēt ar šo raketi.
Spēle liek aizdomāties, bet nesenie reklāmu papildinājumi sabojā šo spēli, jo tie pārtrauc jūsu spēli un pēc tam beidz spēli, kad jūs tikko sākat progresēt. Tāpēc es to atinstalēju.
Stulba spēle ar sliktu izstrādātāja nodomu. 3,4 bloki pēc kārtas padara spēli neiespējamu, tad mums ir jāredz reklāmas. Tāpēc atinstalējiet to pēc 10 minūtēm.
Temple Run Arkadne igre quow
izaicināt jautru spēli. ne pārāk daudz reklāmas
Atjauninājums ir izpostījis lielisku spēli. Agrāk šo spēlēju visu laiku, bet kopš pēdējā atjauninājuma tagad nav iespējams iegūt virs 1000 punktiem 😡
Jauka spēle... Uzlabo koncentrēšanos
Varētu būt laba spēle. Bet rindas man tiek pievienotas pārāk ātri. Kaut es varētu to palēnināt.
Labs craic , paiet mazliet laika .
Dropdom - Έκρηξη Jewel Παιχνίδια παζλ psmm
Spēle ir ļoti ātra un tajā ir daudz reklāmu. Būtu labāk, ja tam būtu grūtāki līmeņi. Kā tas ir tagad, tā ir tikai spēle ar augstu rezultātu. Mehh
Viegli uzbudinošs. Lai gan spēle ir pietiekami izklaidējoša, tā ir pilnībā atkarīga no veiksmes, un šķiet, ka tai ir automātisks zaudēšanas algoritms (vismaz tā šķiet), kas liek jums zaudēt aptuveni 2000. gada punktu atzīmi. Varat mēģināt spēlēt atbilstoši savām spējām, taču, tiklīdz jūs sākat sasniegt šo atzīmi, jums nepieciešamās flīzes vairs netiks rādītas, un parasti tas beidzas ar spēli. Jāsaka, ka spēlei ir ļoti laba reklāmu un spēles attiecība.
Jautra spēle, bet ceļš uz daudzām reklāmām! Pēc katra raunda, kura daži raundi ilgst tikai 5 sekundes. Skatos vairāk reklāmu nekā spēlē!
Pirms 6 mēnešiem šī spēle bija labāka, tagad pārāk daudz lielu bloku, un jūs nekad nevarat pārsniegt 1500
Kādreiz bija tik jautri. Es negribēju puzli. Vismaz padariet to pēc izvēles! Es atinstalēju šo.
IR OK
-Koncepcija ir forša, taču pēc kāda laika tā ir diezgan mīksta, iespējams, pievienojot dažas piedevas, kas varētu pasliktināt lietas. - Vienkārši saprotams. -Tas ir kaitinoši, ka fonā nevar atskaņot savu mūziku. - Reklāmu saņemšanas rādītājs ir vidējais rādītājs bezmaksas mobilajām spēlēm. -Kopumā pienācīga lietotne.
Lieliska uzmanības novēršanas spēle.
Šī spēle ir jauka un viegli spēlējama, taču, ja vēlos beigt spēli spēlēšanas laikā, tā nedarbojas, jo lietotāja perspektīvai vajadzētu darboties
Man, es sasniedzu 1000 punktus, un sāk krist lieli bloki, kāpēc gan nesajaukt blokus, lai tas būtu izklaidējoši.
Es izbaudu spēli. Ir jautri redzēt, cik augstu jūs varat izveidot rezultātu. 3*, jo, kad es uzkāpju uz ripošanas, reklāmas pārtrauc spēli, un ir ļoti viegli aizmirst, kur bijāt pārvietojamo bloku secībā. Bloki kļūst pelēki, un spēle ir beigusies.
Patiesībā tas nav tik slikti, kā apgalvo daudzas atsauksmes. Nav pārāk daudz reklāmu, no kurām nevar iziet, un, lai gan spēle šķiet ātrs, tikai tad, kad veicat gājienu, tiek pievienoti vairāk bloku. Jums vienkārši nepieciešama pacietība, lai atrastu pareizās kustības, nevis akli velciet apkārt blokus. Visbeidzot, NEKAD nav neiespējama līmeņa. Vienmēr ir veids, kā turpināt, tāpēc neveiksmes nav tāpēc, ka spēle ir slikti iestatījusi. (Jūs saņemat arī mājienus, ja tik ilgi sēdējat) Atkarību un jautrību!
Labākā spēle jebkad lieliskas mīklas un spēles attīstība.
Spēlei ir atspēlēšanās, kad mēs nevaram pārtraukt līniju. Šajā brīdī mums ir nejauši jāpārvieto jebkurš bloks, lai turpinātu. Citādi ir labi
Viņi iznīcināja to mazo prieku, kas bija šajā spēlē, izmantojot vairāk reklāmu. Neuztraucieties ar tā instalēšanu, tā ir naudas sagrābšana, nekas vairāk. Reklāmas ir smieklīgi uzmācīgas.
Tā ir patiešām jautra un izklaidējoša spēle! Bet tajā ir kļūda, kad pabeidzat spēli un sākat spēlēt citu, tas sāk dot tikai 8 punktus katru reizi, kad pabeidzat rindu.Jums ir jāiziet no spēles vairākas reizes, lai spēle beidzot sāktu dot jums tos punktus, ko viņi parasti dod. Tas padara to nogurdinošu un nevēlaties turpināt to spēlēt. Ceru, ka jūs, puiši, varēsiet novērst šo kļūdu! Izņemot to, lieliska spēle!!
Vērtējums ir bojāts, jūs vai nu saņemat 8 punktus par līnijas notīrīšanu, vai 280 punktus, piemēram, citos pārskatos. Veida pārspēj mērķi, ja galvenais ir iegūt vairāk punktu.
Kaut kas nav kārtībā. Katru reizi, kad mēģinu ielādēt spēli, tā vietā tiek parādīta kāda mozaīkas spēle. kas notiek?
Dropdom - Sabog ng Jewel Puzzle mskd