Post by nontlawnhiptime on Mar 1, 2022 11:58:12 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Home-Offline Word Games\u0026Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Home-Offline Word Games\u0026Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بیشتر سکه ▞▞▞
▞▞▞ Word Home-Offline Word Games\u0026Design 2022 version ▞▞▞
این بازی خیلی سرگرم کننده است من آن را دوست دارم
عاشق بازی های کلمه ای و تزئین مجدد ترکیبی عالی
بازی کامل
این یک بازی خوب است، اما شما را مجبور می کند در همان ابتدای شروع بازی بین الماس یا سکه برای قلک خود یکی را انتخاب کنید و به اندازه کافی در مورد بازی نمی دانید که بهترین گزینه را برای ادامه بازی انتخاب کنید. به نظر می رسد الماس چیزی است که شما به آن نیاز دارید نه سکه. من الماس را برای قلک خود انتخاب کردم. بنابراین من حذف خواهم کرد زیرا نمی توانم بدون آنها چیزی بخرم و هزینه ای برای آنها پرداخت نمی کنم.
خیلی خوب و خیلی آسان است من می خواهم خانه من اینگونه به نظر برسد خیلی خوب است من آن را دوست دارم بدون مشکل خوب برای بچه ها من آن را خیلی دوست دارم
این بازی را دوست دارم به شدت توصیه می شود
آنها شمشیرها را پاک کرده اند. تا کنون خیلی خوب. با نوه ام بازی می کنم. متشکرم!
Word Home-Offline Word Games&Design શબ્દ arbs
من واقعاً از این بازی لذت می بردم تا اینکه به آشپزخانه رسیدم و بار نمی آورم فقط می گوید بسته بندی مبلمان را باز کنم
بازی خوب است اما مدام به صفحه اصلی من برمی گردد
اتاق بعدی بارگیری نمی شود
بازی عالی برای بازی
من فکر می کنم این بازی سرگرم کننده و حیرت انگیز است اما فکر می کنم که بازی به گزینه های بیشتری برای دکوراسیون بیش از 3 نیاز دارد
تجربه بسیار خوب!
من آن را دوست دارم زیرا دوست دارم جستجوهای کلمه را بازی کنم
تبلیغات زیاد و اعتیاد به بازی نیست، برای من سخت است که گوشی خود را با این یکی کنار بگذارم.
بهترین بازی تا جایی که نسخه اندروید مورد نیاز را دارید 🤓🤓
این یک بازی بسیار سرگرم کننده است!
آشپزخانه بار نمی شود، بنابراین نمی توانم بیشتر تزئین کنم. خیلی لنگه
این بازی کاملاً درخشان، فوق العاده و سرگرم کننده است. گرافیک شگفت انگیز است. من این بازی را به کسانی که عاشق بازی های کلمه ای هستند توصیه می کنم
Stickman vs Zombies ایکشن kof
گرفتن اتاق های جدید بسیار کند است، همچنین ساخت ستاره ها خیلی طولانی است 🌟
Word Home-Offline Word Games&Design Word ail
کلمه ایده را دوست دارم بر خلاف ایده Candy Crush در بازی های بازسازی خانه که سخت است این بازی را بسیار سرگرم کننده کردید 😁🦄🌈
متشکرم
من عاشق این بازی هستم و وسایل خانه برای تزئین زیبا هستند.
Word Home-Offline Word Games&Design Szójátékok xqsb
من به آن نمره 3 دادم زیرا به نوعی آسان و سخت است در غیر این صورت یک بازی خوب است
من آن را دوست دارم متشکرم توسعه دهندگان سالم بمانید و خدا نگهدار 🙏 ❤ من نمی توانم وارد اتاق بعدی (آشپزخانه) شوم و به من اجازه نمی دهد وارد فیس بوک شوم لطفا کمک کنید
خیلی خوبه من عاشق این بازی هستم
Word Home-Offline Word Games&Design শব্দ xzch
CER eve sog loSgt kiiss Girasl BLipipi
آن را دوست دارم، اما یک مشکل وجود دارد... من در بازی خوب کار می کردم و از آن لذت می بردم تا اینکه گیر کرد و هرگز آشپزخانه را بار نکرد. من 3 روز صبر کردم هیچی بسیار ناامید. لطفا اصلاح کنید.
شما به ازای هر پازل حل شده ستاره کافی کسب نمی کنید. در هر کلمه باید یک ستاره باشد. از ستاره ها برای چیزهای بیهوده استفاده می شود در حالی که باید فقط برای حذف نصب در خانه باشد.
بازی خوب و لذت بخش
این بازی خیلی خسته کننده است من آن را به سرعت حذف نصب کردم آنقدر خسته کننده است که آن را حذف نکنید! از این بازی متنفرم!