Post by nontlawnhiptime on Mar 1, 2022 12:04:09 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wayward Souls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wayward Souls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu birçok kristal ▞▞▞
▞▞▞ Wayward Souls 2022 version ▞▞▞
Mobile'ın yukarıdan aşağıya Castlevania'nın nintendo-hard versiyonu. Her şey piksel olarak güzel ama bu gerçekten iyi, zor şeyler. Sıradan görünebilir ve hissettirebilir, ancak bir kez bir şeyler hissettiğinizde, oynamak bir tür hardcore bölgeye doğru aşağı doğru bir sarmal haline gelir. Anında klasik!
Hack n slash eğlenceli ama çok acımasız.
Eğlenceli oyun ama çok zor.
Oyunu çok seviyorum bağımlılık yapıyor ama sadece öğreticide oynayabileceğiniz şövalyeyi istiyorsunuz. O çok havalı. O zaten orada haha onu bize ver
Harika konsept, bana biraz Dark Souls'u hatırlatıyor. Geliştiriciden iyi güncellemeler. Her kuruşuna değer
En son güncellemede (OnePlus One'da) müzik kayboldu. Ayrıca evcil hayvan sistemi bunun için uygun görünmüyor. Gereksiz bir ekleme.
Ne zaman uzaklaşsam çöküyor ve tüm ilerlememi kaybediyor. Lütfen düzelt!
Adamım estetiği seviyorum ama bok kadar zor. Kontroller, şişman başparmaklara sahip küçük bir telefonda kolay değil. Sert kontrol ile birleştirilen zorluk, başlangıçtan telefon atışına kadar geçen ortalama sürenin biraz fazla kısa olduğu anlamına gelir. Zamanla kontroller daha doğal hale geliyor ve kendimi bir süre hayal kırıklığından sonra bu oyuna geri dönerken buluyorum. Açıkça kaşınıyor.
Tek yapmak istediğim bu harika oyunu bir kumanda ile oynamak, bana söyledikleri tüm programları indirdim ama kumanda hala çalışmıyor. Her şey eski güzel günlerdeki gibi tak çalıştır olsa ne güzel olurdu.... Düzenleme: yardımcı dedikleri programlarla defalarca denedim, ben sadece sıradan bir insanım ve onları çalıştıramıyorum, o programlar daha çok iş yapıyor Ben yapmıyorum tele'm için bir oyun için çalışmak için fazladan saatlerim var.
Bunu sev
Wayward Souls સાહસિક elm
En başından beri onu mükemmel yapacak olan gibi
Korkunç oyun. Korkunç grafikler ve sıkıcı. İlk başta şaka sandım ama gerçekten o kadar kötü. 70'lerdeki Atari Adventure ile aynı seviyede. Bu oyun nasıl bu kadar harika eleştiriler alıyor, beni aşıyor. Sanırım sevimsiz grafikler ve çocuksu oyunlar için bir pazar var.
Biraz daha fazla silah yükseltmesi kullanabilir, belki de bir dizi eşyayı karakterinizde tutmanın bir yolu olabilir. ve belki birkaç ders daha. aksi takdirde harika bir oyun, telefonunuz için bir tür mini şeker hastalığı.
Harika bir oyun olabilir gibi görünüyor ama bir sorun. Galaxy s6'nız varsa almayın. Donmaya devam edecek. Çok kızgın çünkü oynamak istiyorum.
Oyun, karaktere bağlı olarak sinir bozucu. Kontroller kötü. Yanlışlıkla hareket etmeye çok meyilli
Oyunun kendisi çok eğlenceli ve çok zorlu. Bu cephede kesinlikle tavsiye edilir. Nvidia Shield K1'imde (günde birkaç kez) oldukça düzenli bir şekilde çöktüğü için puanlar düştü. Çarpma, tüm zindanın yeniden başlatılması anlamına gelir. Dokunmatik kontroller de oldukça titiz ve oyunun zorluğu göz önüne alındığında bu, oldukça sinir bozucu gereksiz ölümlere yol açabilir. Genel olarak oyun çok eğlenceli ama teknik sorunlar can sıkıcı.
Her kuruşuna değer. Değiştirilmesini istediğim tek şey, oyuncunun cinsiyeti ya da bir kahraman türü hikayesini geçtikten sonra bir kahraman özelleştirme seçeneği olabilir. Oynadığım her erişteli pasta oyunu harika ve tüm oyun tasarımcılarının yarattıkları eserlerle nasıl gurur duymaları gerektiğine dair parlak bir örnek. Ayrıca bluetooth telefon oyun pedi desteği vardır. Bu oyun gerçekten her şeye sahip.
Bu oyundan oldukça zevk alıyorum; Zor olmasına rağmen. Keşke sadece yükseltme yaparak değil, düşmanları öldürerek seviye atlamayı sağlasalar. Ayrıca daha fazla şifa iksirinin yanı sıra sadece bakmak yerine belirli etkiye veya özelliklere sahip maskeleri de görmek isterim. Şu anda yeraltı mezarlığında sıkışıp kaldım.
Harika bir oyun, özellikle bir kontrolcü kullanıyorsanız. 5 yıldız için google bulut tasarrufuna ihtiyacı var.
AŞK
Güncellemeden sonra oyun galaxy s4'te çalışmıyor. Ancak ondan öncesi eğlenceliydi.
Son güncelleme oyunu bozdu. Başlık ekranını geçmek için dokunulamıyor. Düzeltildiğinde 5*'e geri yüklenecek
Harika ama sağlık için bulabileceğiniz herts olmalı ve bunu yapan çok oyunculu olmalı ve size 5 yıldız vermeli
daha fazla şövalye
Kesik ruhlardan iyidir. iyi bir meydan okuma
Tomb of the Mask कार्रवाई prjs
Oyun kapanıp tekrar açılmaya çalışıldığında donuyor.
Uygulama geçişinde donma Kontrollere alışmak biraz zaman alıyor. Oran daha yüksek olurdu ama ne zaman başka bir uygulamaya geçiş yapsam veya telefonumu kilitlesem uygulama donuyor
Wayward Souls Eventyr kafr
HARİKA
Korkunç kontroller.
Wayward Souls სათავგადასავლო cuyd
Gerçekten SNES Graphics Nostalji kullanan iyi bir oyun. Harika güncelleme de bu iyi oyunu görmek güzel, yeni içerik ve güncellemeler elde etmek güzel.
Oynadığım en iyi oyunlardan biri. Maliyetine değer ve sonsuza kadar tekrar oynanabilir. Gelecekteki güncellemeler için bir öneri, klasik bir fantezi Keşiş veya belki bir tür Rahip gibi yeni sınıfların eklenmesi olabilir. Bunların tamamen yeni hikayeler gerektireceğini anlıyorum, ancak oyun tarzındaki çeşitlilik bunu telafi edecek.
Oyun düzgün kapanmadığı için tüm ilerlemem rastgele bir noktada kaybolacak. Şimdi bunu denemekten korkuyorum. Saatler ve saatler süren ilerleme sadece gitmiş olacak. Bu oyunun var olduğunu hatırlayacaklarından ve düzeltmek için geri döneceklerinden şüpheliyim. Harika bir atmosfer ve aksiyon için kullanın.